طی روزهای اخیر طبق بخشنامه بانک مرکزی مقرر شد از دی ماه سال جاری برای کلیه خریدهای اینترنتی از OTP دوم استفاده شود. در زیر می خواهیم بپرسیم چگونه می توان دومین کد بانکی یکبار مصرف دریافت کرد؟ برای ملاقات
در نهایت بانک مرکزی استفاده از رمز دوم بانکی یکبار مصرف را اجباری کرده است که البته این موضوع از دی ماه امسال اجباری می شود. حال سوال مهم این است که پسورد داینامیک چیست و چگونه رمز دوم داینامیک را دریافت کنیم؟ برای پاسخ به این سوالات با کدفرند همراه باشید.
رمز عبور پویا چیست؟
بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، کد پویا اولین یا دومین کد کارتی است که متغیر بوده و تنها در بازه زمانی معین در خدمات بانکی کارتی و پرداخت الکترونیکی توسط موسسه اعتباری قابل پذیرش است.
از سال گذشته استفاده از رمز دوم پویا که بیشتر آن را به عنوان رمز دوم یکبار مصرف می شناسیم در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت و از خرداد ماه امسال تمامی بانک ها مجبور به استفاده از یک رمز عبور شدند. رمز دوم پویا برای مشتریان خود. اما به دلیل نبود زیرساخت های شبکه بانکی در کشور، اجرای این طرح به تعویق افتاد.
برخی از بانک ها مانند سامان، ملت و پاسارگاد از سال های اخیر استفاده از رمزهای داینامیک را برای مشتریان خود آغاز کرده اند و رمز یکبار مصرف بانک ملت، رمز پویا بانک پاسارگاد و رمز پویا بانک ملت برای مشتریان خود در دسترس بوده اما این روش اجباری است، خیر قانونی بود. .
این سامانه که هم اکنون توسط بانک مرکزی در حال طراحی است، بانک های کشور را قادر می سازد تا با اتصال به آن، رمز یکبار مصرف دوم را برای کاربران خود ارسال کنند.» دلیل افزایش فیشینگ در کشور این است که استفاده از رمزهای پویا در شبکه بانکی کشور از ابتدای دی ماه سال جاری مورد نیاز است.
پیشنهاد باورنکردنی کدفرند دسترسی به تمامی دوره های آموزشی کدفرند تنها با 99 هزار تومان
رمز دوم پویا برای گوشی های غیرهوشمند
بانک مرکزی با اجرای این طرح مشکل غیر صاحبان گوشی های هوشمند را نیز حل کرد. قبل از این طرح، شبکه بانکی کشور از اپلیکیشن های پرداخت خود برای ارسال رمزهای پویا استفاده می کرد و مشکل این بود که دارندگان گوشی های هوشمند نمی توانستند از رمزهای پویا استفاده کنند.
چگونه رمز دوم بانکی یکبار مصرف دریافت کنیم؟
بر اساس طرح اجرا شده، دارنده کارت در هنگام خرید از فروشگاه اینترنتی، هنگام انتقال به درگاه پرداخت، با گزینه دریافت رمز دوم پویا و با فشردن آن رمز یکبار مصرف مواجه خواهد شد. زمانی که رمز عبور از طریق پیامک برای او ارسال می شود.
رمز عبور پویا گامی موثر در کاهش سوء استفاده از کارت بانکی و جرایم اینترنتی مرتبط است. رمز عبور پویا که هر 60 ثانیه منقضی می شود، امنیت رمزهای بانکی را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. با استفاده از اولین و دومین کد یکبار مصرف تولید شده توسط دارنده کارت در زمان خرید، هر کدی که به فروشنده اعلام می شود یا در خریدهای آنلاین استفاده می شود، تنها به مدت 60 ثانیه اعتبار دارد و پس از آن کد قبلی منقضی می شود و کد جدید ارائه می شود. اضافه می شود تولید شده است. بودن
این امر تقلب رمز اول و دوم کارت بانکی را تقریباً غیرممکن می کند، زیرا رمزهای تولید شده فقط 60 ثانیه و یک بار اعتبار دارند و پس از آن منقضی می شوند و به هیچ وجه قابل استفاده نیستند. پس از 60 ثانیه، کاربر باید از رمز عبور جدید تولید شده در برنامه Ares برای تراکنش بعدی خود استفاده کند.
به این ترتیب کد پویا از سوء استفاده از کد کارت های بانکی جلوگیری می کند و کاربران می توانند به راحتی و با آرامش از کارت های بانکی خود برای خریدهای شخصی و آنلاین و یا در دستگاه های خودپرداز استفاده کنند.
کد پویا بانک صادرات، کد دوم بانک تجارت، کد دینامیک بانک ملت و کد پویا بانک قوامین کار خود را در این زمینه آغاز کرده اند.
برنامه رمزگذاری (Ars)
به منظور افزایش امنیت سیستم های بانکی و کاهش ریسک های مربوط به کد دوم کارت های بانکی در تراکنش های اینترنتی، اپلیکیشن رمزگذاری (ARES) در بانک دی راه اندازی شده است.
با نصب و فعال سازی اپلیکیشن Encrypter (ارس) بر روی تلفن همراه خود، می توانید به جای رمز دوم ایستا کارت در درگاه های آفلاین (درگاه پرداخت اینترنتی، اینترنت بانک، موبایل بانک، از دومین کد یک بار مصرف دریافتی از طریق اپلیکیشن ارس، استفاده کنید. و غیره) n.) آیا استفاده می کنید مدت اعتبار رمز عبور تولید شده توسط برنامه Ares محدود است (یک دقیقه) و امکان استفاده مجدد از آن وجود ندارد.
بسته به نوع گوشی خود، می توانید اپلیکیشن Ares را از طریق این لینک دانلود و نصب کنید.
چگونه رمز عبور پویا را فعال کنم؟
بانک حساب کاربری و مشخصات شما را در اپلیکیشن موبایل اختصاصی خود فعال می کند. هنگامی که قصد خرید آنلاین یا انتقال پول آنلاین را دارید، این برنامه به طور همزمان باز می شود و رمز عبور به شما نمایش داده می شود. این کد فقط برای تراکنش فعلی شما معتبر خواهد بود.
اپلیکیشن های بانکی این کد را با استفاده از یک الگوریتم پیچیده تولید می کنند که برای هکرها بسیار دشوار یا حتی غیرممکن تلقی می شود. در گذشته برخی از بانک ها از پیامک برای ارسال رمز عبور استفاده می کردند.
در این حوزه بانک ها وارد بازار شدند و اپلیکیشن هایی را معرفی کردند. مخاطب برای اطلاع از اپلیکیشن بانکی خود، کافیست نام بانک خود را در اینترنت جستجو کند تا به اپلیکیشن بانکی خود هدایت شود. به عنوان مثال با وارد کردن عبارت رمز پویا بانک ملت یا رمز پویا بانک انصار، رمز پویا بانک کشاورزی، رمز داینامیک بانک آینده، رمز داینامیک بانک پاسارگاد و … اپلیکیشنی که این بانک ها برای مخاطبان آماده کرده اند ارائه می شود.
برخی از بانک ها مانند بانک صادرات به غیر از ارائه رمز پویا بانک صادرات در قالب اپلیکیشن، از طریق پیامک و شماره گیری سامانه ویژه نیز به مخاطبان خدمات ارائه می دهند.